Dnevni horoskop za 11. oktobar 2022. Ovnovima se vraća osoba iz prošlosti, Blizanci imaju priliv novca

|

OVAN

Spremni ste za nove prilike i poduhvate. Ne oslanjajte se mnogo na okolinu, već uložite svoj trud i rad. Ponovo vam prija osoba iz prošlosti, ali dobro proverite zašto vam je ponovo blizu.

BIK

Zvezde vam predviđaju neodumicu kada je neka važna i lična odluka u pitanju. Niste sigurni da li da date šansku, ali najbolje bi bilo da to odlučite neki drugi dan. Tvrdoglavost može da vas košta kada je ljubav u pitanju, ne propuštajte tako olako šanse koje vam se pružaju.

BLIZANCI

U poslednje vreme nedostaje vam razumevanje i pažnja bliskih ljudi. Nemojte uporno to da tražite od nekog ko ne može da vam pruži. Razočaraćete se. Posvetite se sebi i ljudima kojima značite. Očekuje vas omanji pirliv novca.

RAK

Nema potrebe da brzate sa završavanjem zadataka, oslonite se na stariju mušku osobu. Smeši vam se jedno novo poznanstvo, ali vreme je da emocije iz prošlosti ostavite iza sebe.

LAV

Finansije su u fokusu vašeg današnjeg horoskopa, povedite računa o troškovima. Ne treba da brinete kada je zarada u pitanju, ali to ne znači da treba da se rasipate. Smeta vam monotonija koja je nastupila u odnosu sa partnerom, vreme je da organizujete neku avanturu.

DEVICA

Danas se osećate umorno i bez energije. Napravite mali predah, odvojite vreme samo za sebe i provedite dan sa bliskim osobama. Ovo će vas resetovati onako kako želite, a krajem dana možete da očekujete vesti od partnera.

VAGA

Danas ste traženiji nego ikad. Prija vam pažnja koju izazivate gde god da se pojavite. Izgleda da je nova ljubav na pomolu. Zdravlje vam je odlično, a raspoloženje nikad bolje.

ŠKORPIJA

Napredak je u fokusu vašeg horoskopa, očekujte vesti koje mogu da promene vaš život. Dolazi ono što ste dugo želeli i što će vas dodatno motivisati. Prija vam solo status, ali vodite računa da nekome ne date lažnu nadu.

STRELAC

Početak dana će vam biti turbulentan, zato pripremite živce. Obaveze vas saleću sa svih strana, zato se organizujte bolje. Partner kao da vas najbolje ne razume, pa je odličan trenutak da sednete i ozbiljnije popričate sa njim.

JARAC

U toku dana očekujte interesantnu ponudu za jedan projekat ili saradnju. Ne morate odmah da prihvatite, zato ostavite prostora da dobro razmislite. Nemojte previše da se razmećete parama.

VODOLIJA

Kreativnost dolazi do izražaja ovog dana, a može da vam se isplati višestruko. Ne sumnjajte u svoje ideje i ne dozvolite da utiče na vas osoba koja vam je do juče bila suparnik. Fokusirajte se na cilj, a kasnije vas čekaju razgovori sa partnerom.

RIBE

Moguće je da će vam se približiti osoba iz mesta u kom živite, a njena pažnja će vam pomutiti razum. Muči vas tajna koju dugo čuvate, razgovarajte sa članovima porodice.