Maja Marinković objavila fotografiju Miloša Bikovića na kojoj spava: Iznenadila sve, pa otkrila šta se desilo

|

Starleta Maja Marinković na sve načine pokušava da se eksponira u javnosti, a ovog puta objavom je iznenadila sve pratioce. Naime, bivša Zadrugarka podelila je objavu glumca Miloša Bikovića uz zanimljiv opis.

Maja je i ranije govorila da joj je glumac simpatičan, a sada je otišla korak dalje, te je podelila njegovu fotografiju iz kreveta na svoj Instagram stori, što je na prvi pogled zapanjilo pratioce.

“Ja kad bih vam rekla da sam ovog čoveka sanjala noćas, ne biste mi verovali”, napisala je Maja na Instagram storiju i kao i obično zaintrigirala sve.

Mnogi su odmah procenili kako na ovaj način Maja želi da se približi glumcu o kom je ranije govorila u medijima i čiju je objavu iz kreveta čak i lajkovala.

“Pa šta možemo da svrstamo u to? Da kažem neki dečko koji mi se svideo u školi, možda je to bilo ozbiljnije u petom ili šestom razredu, ali mi simpatiju uvek imamo da kažeš nekog glumca”, rekla je Maja jednom prilikom i dodala:

“Miloš Biković mi je u poslednje vreme jako zanimljiv”.

Inače, glumac je u skladnoj vezi sa Ivanom Malić, a nedavno je podelio fotografije sa njihovog zajedničkog letovanja na kojima se vidi kako zaljubljeni par uživa na Baliju.

Izvor: kurir.rs