Nikada ih ne biste prepoznali: Na 29. godišnjicu braka isplivala slika Milice i Željka sa početka veze

|

Danas Mitrovići obeležavaju poseban datum. Naime, na ovaj dan pre 29 godina Željko i Milica Mitrović sklopili su građanski brak, što je vlasnica Pink televizije ponosno potvrdila na svom Instagramu uz srca. Usledile su čestitke što od njihovih ćerki, što od Miličinih sradnika i brojnih fanova, ali i komentari na konto fotografija koje je ona u to ime objavila.

Naime, supruga Željka Mitrovića i majka njihovih bliznakinja Kristine i Andree s javnošću je podelila slike iz rane mladosti i najverovatnije prvih godina zabavljanja. Supružnici su se upoznali na Trećem kanalu i već tada je počela njihova ljubavna priča. O tom prvom susretu i početku veze sa osmehom na licu ranije govorio je Željko.

“Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku”, ispričao je jednom prilikom Mitrović i dodao da njemu i Mlici danas 29. godina kasnije nisu potrebne reči a bi se razumeli, a duhovito je istakao da se od nje ne razdvaja čak ni kada ide u toalet, što je i ona potvrdila.

“Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima”, rekla je Milica.

Izvor: story.rs