“Ostani tamo gde si, mnogo mi je bolje kad nisi u mojoj blizini”: Anastasija porukom nagovestila kraj

|

Pevačica Anastasija Ražnatović izvesno vreme se nije pojavljivala u javnosti. Ona se, nakon što je na Ibici provela prvo letovanje sa novim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem, vratila u rodni Beograd.

Jedna njena objava na Instagramu zaintrigirala je njene pratioce. Naime, stihovi koje je objavila na svom profilu nagoveštavaju kraj nekog odnosa. Da li je pevačica mislila na konkretnu osobu deleći ove reči, teško je proceniti. Osim toga, stihovi su na engleskom jeziku te se ne može doznati da li je osoba kojoj je poruka upućena muškog ili ženskog pola.

“Nije šteta, nije greška, nema gubitka ljubavi, nema mržnje… Samo te molim da ostaneš tamo gde si, jer mi ide mnogo bolje sada kada tebe nema u mojoj blizini. Nisam u haosu, samo ne mogu da nosim sa svim tim stresom. Nadam se da ćeš ozdraviti i nastaviti da se razvijaš, i želim ti samo najbolje”, izrecitovala je između ostalog pevačica i zaintrigirala pratioce koji su počeli da nagađaju kome su ovi stihovi upućeni.

Objava je izazvala veliki broj komentara. Većina se slaže sa Anastasijom u konstataciji da se treba osloboditi ljudi koji vam narušavaju mir, mada su se mnogi zapitali kome je post upućen.

Inače, Anastasija je vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem započela ubrzo pošto je raskinula prethodnu petogodišnju vezu sa Novosađaninom Đorđem Kuljićem. Gudelj retko deli zajedničke fotografije sa Anastasijom, a izvesno vreme nije bilo novosti na temu njihovog odnosa.

Izvor: hellomagazin.rs