Sergej Trifunović došao na bratovu svadbu sa novom devojkom: Atraktivna plavuša je poznata hrvatska umetnica (FOTO)

|

Glumac Sergej Trifunović važi za jednog od najpoželjnijih neženja među našim glumcima. Šira javnost nestrpljiva je da sazna ko je njegova nova devojka i čime ga je to osvojila.

Poznati glumac nikada svoj privatan život nije davao na tacni, bilo da se zabavljao sa nepoznatim ili popularnim i damama poput Kristine Kovač ili Nataše Bekvalac. Ni ovoga puta u tom smislu on nije želeo da pravi izuzetke, ipak čini se da ga je dobra atmosfera na bratovljevoj svadbi ponela te je otkrio više nego što je planirao.

Naime, na venčanju svog brata Baneta Trifunovića i njegove izabranice Tihane Lazović, na jednom vojvođanskom salašu Sergej je uživao u društvu atraktivne plavuše za koju su svi odmah posumnjali da je nova devojka Sergeja Trifunovića. Svaka polemika postala je suvišna kada je Sergej na svom “Instagramu” podelio fotografiju sa pomenutom damom u komentaru stavivši srce, što je učinila i ona.

Nova devojka Sergeja Trifunovića po svemu sudeći je hrvatska umetnica Lućija Travičić, koja obožava tetovaže, slatkiše, životinje i putovanja.

Izvor: story.rs