Dnevni horoskop za 3. avgust 2022. Vage, danas nemojte rešavati tuđe probleme

|

Ovan

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem društvu. Posao: Okolina pomaže zajedničkom uspehu i neko pokušava da Vam obezbedi određene povlastice i bolje materijalne uslove. Zdravlje: Potrudite se da popravite svoje raspoloženje.

Bik

Ljubav: Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Posao: Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i promenite neke ustaljene navike. Potrebno je da zadovoljite nečije kriterijume poslovne saradnje. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Blizanci

Ljubav: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Posao: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Rak

Ljubav: Delujete suviše uznemireno i imate loš predosećaj, ali na sreću partner ume da Vas oraspoloži u pravom trenutku. Posao: Pokušavate da odložite susret sa saradnicima koji očekuju konkretne odgovore ili određeni vid poslovnog ustupka. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vam remete koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Lav

Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili posesivnosti, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Posao: Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Sačuvajte samokontrolu. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Devica

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Uvek postoji zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas uznemiravaju.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Posao: Nalazite se u sjajnoj formi. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili korisnu reklamu. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Posao: Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Nalazite se u fazi nostalgičnog raspoloženja, nedostaje Vam nečije prisustvo i emotivna pažnja. Posao: Ukoliko zatražite nečiju podršku, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. Sve se svodi na princip »uzimanja i davanja«. Zdravlje: Nema razloga da preterujete sa različitim obavezama, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah. Nedostaje Vam poverenje u jednu blisku osobu. Posao: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da odradi i Vaš deo posla. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Ribe

Ljubav: Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje. Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvesnosti. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše« navike.