Glumačka diva ali i domaćica: Ceca Bojković sama tegli kese iz prodavnice – Detalj oko njenog vrata svima je privukao pažnju

|

Naša proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković prava je domaćica, a da je dama u pravom smislu reči govori i to što u tip-top izdanju odlazi i u market, koji se nalazi u blizini njenog porodičnog doma u centru Beograda.

Kurirov paparaco uslikao je glumicu pre nekoliko dana jednog ranog prepodneva kada se sa dve velike kese vraćala iz nedeljne nabavke. Glumica je, da ne bi pešačila, stala na pokretne stepenice kako bi izašla iz podzemnog prolaza i bar malo sebi olakšala put do stana.

Evidentno je da Ceca vodi računa o svom izgledu i odevanju čak i kada odlazi do prodavnice. Tako se ona za ovu priliku odlučila za dugačku maslinastozelenu haljinu do ispod kolena, elegantne sandale, dok je velikim crnim naočarima sakrila lice od radoznalih pogleda.

Jedan detalj oko glumičinog vrata privlači posebnu pažnju, a radi se o jonizatoru, te se svakako može reći da Ceca jako vodi računa o svom zdravlju. Iako je nosila veliki teret, glumici niko od muškaraca nije pritekao u pomoć, ali to nije smetalo Bojkovićevoj da, i pored svojih godina, žustrim korakom dođe do svoje zgrade.

Izvor: kurir.rs