Poruka koja je svima promakla: Danijela Dimitrovska jednim potezom odavno najavila razvod od Ognjena

|

Današnja vest o razvodu Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića iznenadila je javnost, te su mnogi zainteresovani za detalje. Ipak, bračni par odlučio je da se kratkom objavom ogradi od daljih izjava i objašnjenja.

“Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, piše u saopštenju za javnost.

Sa druge strane detalji razvoda poznatog para, mogli su se naslutiti iz jednog postupka manekenke Danijele Dimitrovski.

Naime, Danijela je na mrežama odavno prestala da objavljuje fotografije sa suprugom, a njihovo obrazloženje za to bila je želja da sačuvaju svoju privatnost. Međutim, lepa manekenka sa svog “Instagrama” nedavno je uklonila sve fotografije sa Ognjenom i time suptilno nagovestila kraj, koji je stigao posle 10 godina braka čija je kruna njihov sin.

Izvor: story.rs