Nedeljni horoskop za period od 27. juna do 3. jula: Lav na raskrsnici – Vagi stara ljubav kuca na vrata

|

Ovan

Ove nedelje imate dosta energije, ali pripazite se “lažnih” prijatelja i poznanika. Moguće je da ćete čuti vesti koja se tiče prošlosti, a koja vas neće ostaviti ravnodušnim. U poslednje vreme ste zapostavili zdravlje. Više mu se posvetite, a najsrećniji dani biće vam utorak i petak.

Bik

Dobar je trenutak da stavite po stranu svoj ego i otvoreno postavite granice u poslu. Posvetite se podjednako partneru, a slobodni Bikvi će upoznati nekog ko će im intelektualno savršeno parirati. Taman kada ste krenuli pravim putem i posvetili se sebi, nemojte da odustajte. Najbolji dani će vam biti sreda i subota.

Blizanac

Turbulencije su prošle i sada je vreme da uživate, ali se previše ne opuštajte. Na poslu dobijate lepe vesti, možda i unapređenje ili neki vid motivacije. Previše brinete o drugima. Priča sa partnerom će rešiti probleme i dodatno ojačati vaš odnos. Najsrećniji dani biće vam četvrtak i subota.

Rak

Ove nedelje čekaju vas nova poznanstva i ideje koje lako mogu da postanu realnost. Okupite oko sebe ambiciozne i pozitivne ljude i nedelja će vam biti sjajna. Ne bahatite se sa novcem kako biste uspeli da ostvarite sve što ste planirali. Opustite se i pronađite vreme za sebe. Nabolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Lav

Na poslovnom planu sve ide po planu, mada se vi premišljate da li može bolje i više. U ljubavi se trenutno nalazite na raskrsnici i morate da presečete. Nije lako, ali šta god da uradite biće vam lakše. Provodite više vremena sa porodicom. Najsrećniji dani biće vam sreda i subota.

Devica

Ostanite dosledni sebi na poslu, temeljnost i marljivost će vas dovesti do uspeha. Ne budite kritični prema prijateljima i dragim ljudima – umesto toga ponudite rešenja s vaše tačke gledišta. Što se tiče zdravlja, povedite računa o ishrani, a dijeta bi vam prijala. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

Vaga

Vaša harizma prija svima u vašem okruženju, međutim preterivanje sa šalama može da stvori nepoverenje kod drugih. Moguće da će vas pogrešno protumačiti. U toku nedelje očekujte poziv jedne veoma jake i sposobne osobe. Bivša ljubav će vam pokucati na vrata, bez loših namera. Smanjite stres i ubrzani način života. Najbolji dani su vam petak i subota.

Škorpija

Procvetali ste ovih dana, a zvezde su vam i ove nedelje vrlo naklonjene. Ne padajte pod uticaj i razmišljanja drugih, već probudite svoju intelektualnu stranu. Pravi je trenutak da započnete neki novi posao ili hobi. Izbegavajte svađe sa partnerom. Najsrećniji dani su vam utorak i petak.

Strelac

Prošli ste kroz teške trenutke prethodnih dana i još uvek ste pod utiskom. Posao je trenutno na pauzi, ali vas tek očekuje poslovna prilika o kojoj ste maštali. Provodite više vremena sa prijateljima, jer će vam ukazati na stvari koje vi ne vidite. Izbegavajte napor i stres. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Jarac

Ove nedelje ne znate gde udarate što se tiče posla, dobro se organizujte i sve ćete postići. Ne budite tvrdoglavi i pokušajte razgovorom ili kompromisom da rešite nesuglasice u porodici. Pazite šta pričate drugima, izbegavajte ogovaranja jer vrlo lako se može desiti da vas uzmu “na zub”. Klonite se prejedanja. Najpovoljniji dani biće vam utorak i subota.

Vodolija

Ne osvrćite se u prošlost i vrtite slike po glavi, već se fokusirajte na buduće planove. Radite na sebi. Pripazite se bespotrebnog trošenja novca, jer će uskoro doći trenutak kada će vam biti potreban. U ljubavi dajte priliku novim ljudima. Najsrećniji danu su vam sreda i subota.

Ribe

Ribe će morati da spuste loptu na poslu i da ne očekuju da će se svi prikloniti njima. Igrajte pametno i dajte sve od sebe kako biste ostavili dobar utisak. Vašem partneru treba više nežnosti. Iznenadite ga lepim izlaskom ili nečim što mnogo voli. Najbolji dani su vam utorak i petak.

Izvor: mondo.rs