Dnevni horoskop za 24. jun 2022. Škorpije, ozbiljnije razmislite o svojim propustima

|

Ovan

Ljubav: Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namere. Razmislite o svojim manama. Posao: Neko pokušava da Vam nametne svoje rešenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Bik

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Sve više počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno je da mnoge stvari izgledaju drugačije, u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Rak

Ljubav: Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera, kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Stalo Vam je da delujete kao perfekcioništa, koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Posao: Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: U emotivnom smislu smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava Vaše kriterijume i očekivanja. Zdravlje: Prijaće Vam promena i relaksacija.

Vaga

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Posao: Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Zdravlje: Uživajte u svom svetu intime.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da ignorišete nezadovoljstvo koje primećujete u svojoj porodici. Ozbiljnije razmislite o svojim propustima. Posao: Preterano eksponiranje ili nerazumno ponašanje u društvu saradnika na kraju donosi i određene posledice. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam i predahnite od napornih obaveza.

Strelac

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve ono sto čujete. Neko Vas može iznenaditi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Jarac

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Vodolija

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja u Vama pokreće emotivne talase, potreban Vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osećanja. Posao: Neko Vas opterećuje test situacijama. Nemojte dozvoliti da poslovni nesporazumi utiču na Vaše kretivno raspoloženje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.