Juče je napunila 49 godina, a danas osvanule slike sa Cecinog punoletstva: Višespratna torta i folk zvezde kao gosti

|

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče je u krugu porodice proslavila svoj 49. rođendan. Sada su osvanule slike sa njenog punoletstva, pa čak i oni koji se tada nisu ni rodili mogu videti kako je to izgledalo.

Svetlana, u to vreme još uvek Veličković, bila je zvezda u usponu, koja je ploče prodavala u rekordnom tiražu. Žurku joj je, u čast punoletstva, u jednom restoranu na Dorćolu organizovao tadašnji menadžer Vlada Perović. Među gostima su se našla vodeća imena folk scene: Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Biljana Jevtić, Vera Matović, Branka Sovrlić i mnogi drugi.

Na vrhu torte od sedam spratova, ukrašene crvenim cvetovima, bio je broj 18, a sa strane je krupnim slovima pisalo Ceca. Pevačica je punoletstvo obeležila na poseban način, izdavanjem albuma „Babaroga“, sa koga su se izdvojili hitovi „Babaroga“, „Volim te“, „Bivši“, „Hej, vršnjaci“…

Bilo je to davne 1991. godine, kada se mnogi Cecini današnji fanovi nisu ni rodili, ili nisu bili dovoljno odrasli da bi se sećali proslave njenog punoletstva.

Izvor: hellomagazin.rs