Nenad Jezdić prvi put o naslednicama: “Sada znam zašto mi je Bog dao tri ćerke”

|

Glumac Nenad Jezdić oženio se vrlo mlad Sarom Jezdić koja mu je podarila četvoro dece. Skladni par koji ima bračni staž više od dve decenije, ne eksponira se u javnosti, pa su tu praksu preneli i na decu.

Ipak, o glumčevima ćerkama se zna da su lepo su vaspitane devojke koje su iz poštovanja prema ocu pristale da se zajedno sa njim presele na seosko gazdinstvo kraj Valjeva. Ipak, danas je njihov životni put nešto drugačiji. Sve tri, navodno su odlučile da školovanje nastave u inostranstvu zbog čega je otac ponosan, ali i pomalo zabrinut.

Jezda je svoje naslednice izveo na pravi put, utkao im prave vrednosti i moralne kodekse, ali je zabrinut zbog društva u kom one odrastaju, a kojim, po njegovom mišljenju, i dalje vladaju muškarci.

“Pošto sam rano stupio u brak i dobio decu promišljao sam često o tome zašto mi je Gospod dao tri ćerke. Možda je baš sad ovo taj razlog i ta poenta, da odavde jasno i glasno posvedočim da žene u našem društvu jesu disk4iminisana bića”, rekao je glumac i pojasnio:

“Kada bismo mi imali odnos, pogotovo muškarci prema ženama kakav bi trebalo da bude, pravi domaćinski odnos, sve bi bilo bolje, jer žene su te koje produžavaju ovaj svet i ovaj narod. Žene i ovom svetu i ovom narodu daju i naučnike i domaćine i savesne ljude, ljude koji čine dobro društvu, isto tako žene daju žene. Žene produžavaju i stvaraju ovaj svet”, zaključio je Jezdić.

Izvor: story.rs