Đani i Slađa široke ruke: Otkrili šta su poklonili mladencima – U restoranu sve sija od glamura, Slađine cipele 1.200 evra

|

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa danas žene najstarijeg sina Miloša. Posle crkvenog venčanja uputili su se ka jednom beogradskom restoranu gde će biti upriličeno gala slavlje za oko 500 zvanica. Nema sumnje da Trajkovići nisu žalili para za Miloševu svadbu.

Sve je ukrašeno belom bojom, na stolovima postavljeno belo cveće, a stolice su u srebrnoj boji. Na meniju će se naći tracionalna srpska kuhinja sa pršutom i kajmakom, projom, salate i ostale đakonije.

Slađa je za restoran odabrala haljinu do poda, sa dubokim šlicem u ljubičastoj boji, a cipele su prava “sitnica” koštaju oko 1200 evra, a na crkveno venčanje bila je u haljini u boji kože.

“Svima bismo poželeli da dožive ovako nešto, da ožene ili udaju dete. Nema veće radosti”, rekao je Đani koji je pokazao i Slađinu torbu za koju tvrdi da je unutra oko 1.500 evra namenjenih za muzičare.

Na pitanje šta su poklonili mladencima za svadbu, Đani je hteo da ispadne duhovit pa je rekao da će mladenci dobiti sedam dana na Adu Ciganliju, ali je onda sve otkrila Slađa:

“Stan i automobil ćemo da im poklonimo”, otkrila je Slađa.

Izvor: kurir.rs