Dnevni horoskop za 5. jun 2022: Device, jedna osoba iz prošlosti vraća se u vaš život

|

Ovan

Nalazite se u situaciji kada nemate puno izbora kada je reč o poslu. Budite strpljivi. Ako ste slobodni, partnera možete da sresti preko posla. Imate odličan dan pred sobom što se emocija tiče.

Bik

Imaćete povremene izdatke. Slobodno maštajte ovih dana, zvezde su vam naklonjene.Previše ste okupirani osobom rođenom u znaku Device. Nemate nameru da učinite prvi korak jer smatrate da će sve da vas prođe. Imate povišenu temperaturu.

Blizanci

Imate odličnu saradnju sa klijentima. Radite samo proverene poslove. Već neko vreme sviđa vam se osoba iz prošlosti. Stalno mislite na nju. Našli ste se sasvim slučajno, pa ovo mozda bude početak nečeg lepog.

Rak

Morate ići ka svom cilju, odustajanje nije opcija. Budite otvoreni samo prema voljenoj osobi, a ostali svet ne mora da vas vidi zajedno. Jedino tako ćete sačuvati vezu koju trenutno imate.Proverite pritisak.

Lav

Na poslu vlada loša energija što vas umara i predstavlja vam napor.
Imali ste dobru priliku kada su emocije u pitanju. Ne otežavajte partneru konkretno sa stavom da želite da sve bude javno. Morate malo biti strpljivi.

Devica

Ne očajavajte, sve će na kraju biti dobro. Ljubav sa osobom iz prošlosti nije nemoguća. Imate dovoljno mašte kada je ta osoba u pitanju. Neko vam iz glave ne izlazi.

Vaga

Volite svoj posao pa vam ništa teško ne pada. Sada možete ispuniti i ideje od ranije. Ako budete osećali pritisak u glavi budite u skladu sa sobom i svojim potrebama.

Škorpija

Ne očajavajte zbog finanskijske situacije. Budite obazrivi kada je izbor partnera u pitanju. Postoji jedna stvar iz prošlosti zbog čega vam karma nije naklonjena. Pazite na kosti i cirkulaciju.

Strelac

Pružiće vam se prilika koja se retko kada desi pa je naravno iskoristite. Očekuje vas i finansijski izdatak. Ne možete nekoga da izbacite iz glave i to vam na neki način prija. Skloni ste tajnim vezama.

Jarac

Vaša novčana situacija se popravlja sa više strana i nemate puno gubitaka. Pokušajte da izaberete odličnu soluciju kada je posao u pitanju. Pokušajte da se povremeno povučete od rasprave sa voljenom osobom.

Vodolija

Nalazite se pod stresom koji će vam se jednom isplatiti. Period koji je pred vama iskoristite da završite obaveze. Pred vama je mogućnost ulaska u brak, pa odlučite što pre da li to želite.

Ribe

Nalazite se u konfuziji jer vam je prošao neki rok. Biće po malo tapkanja u mestu, ali rezultata će svakako biti. Kada su Strelčevi u pitanju, nećete biti raspoloženi za saradnju ni izlaske. Izbegavajte svađe.

Izvor: Stil.kurir.rs