Ljubav ne zna za granice: Voditeljka zaprosila 36 godina starijeg političara, a on joj odgovorio sutradan, sada čekaju bebu

|

Da ljubav piše romane govori priča voditeljke Vesne Marković i političara Predraga Markovića. Naime, ona je od Predraga mlađa 36 godina, a bila je inicijator braka.

“Ja sam zaprosila njega. Na njegov 60. rođendan, iza ponoći. I mada su oči i osmeh jasno govorili – odgovorio je tek ujutro”, kaže Vesna.

Dok druge devojke sanjanju o romantičnoj prosidbi Vesna je to uradila prva bez razmišljanja.

” A ako me pitate zašto sam ja njega zaprosila, a ne on mene, po prirodi sam takva da znam šta želim i da se uvek borim za ono do čega mi je stalo. Kada je o Predragu reč, posle našeg prvog susreta na koji sam kasnila 40 minuta (kao i uvek, džentlmenski me je dočekao uz osmeh) i koji se od običnog ćaskanja pretvorio u sudbinski susret, znala sam da je on taj sa kojim mogu svoj život da podelim “i u dobru i u zlu”. Jedan od uslova bio je da izbegnemo javnost. Zato smo i odabrali 26. decembar. Trebalo je da sačuvamo tajnost samo nedelju dana, tokom božićnih i novogodišnjih praznika, i već bi svaka vest o tome izgubila ekskluzivu. Nema ničeg ekskluzivnog u vesti koja bi počela sa „krajem prošle godine…”, jednom prilikom je izjavila.

Ono što je svima privuklo pažnju kada je u pitanju ovaj par jeste međusobno persiranje.

“I mene je iznenadilo koliko skoro svi lako prihvataju činjenicu da nas dvoje, kao i tada i sada jedno drugom persiramo. Ljudi su odavno znali da je Predrag na “vi” sa svima, osim sa onima koje poznaje duže od 30 godina i onima koje nimalo ne poštuje. U našem braku, to persiranje ima i dodatnu draž, ali je to naša privatna stvar. Vodimo običan život, naravno, i međusobno smo zahvalni Bogu što nas je spojio. Kada se steknu uslovi planiramo i crkveno venčanje. Dogovor sa vladikom šumadijskim Jovanom, koji nam je prvi dao blagoslov, je da to bude u staroj Karađorđevoj crkvi u Topoli. Ali, dokle god moj muž ima snage da igra fudbal sa ili protiv specijalaca iz makar i humanitarnim povodima, ne primećujući razliku u godinama – nemamo razloga da žurimo”, izjavila je tom prilikom Vesna.

Vesna i Predrag često na društvenim mrežama dele fotograije iz svoje privatnosti i dok se pojedini dive njihovoj ljubavi, drugi upiru prstom i stvaraju predrasude.

Izvor: Kurir.rs