Uprkos svemu, Milica Pavlović rešila da održi reč: Otputovala u Banja Luku da usreći jednog Srđana

|

Pevačica Milica Pavlović je u periodu od godinu i po dana ostala bez glavnih oslonaca u životu – deke Vladimira i baka Rade i teško se miri sa tim gubitkom. Ipak, i pored velike tuge, Milica je pokazala da je pravi profesionalac, te se zaputila u Banja Luku kako bi usrećila jednog maturanta.

Uprkos trenutnom stanju, Milica je rešila da ispuni obećanje koje je ranije dala jednom maturantu u Banja Luci. Naime, pevačica će se pojaviti kao pratilja Srđanu Adamoviću, maturantu Elektrotehničke škole.

“Milica je otputovala u Banjaluku gde će biti pratilja Srđanu Adamoviću, učeniku Elektrotehničke škole. Ona će biti na visini zadatka, kao i inače, i potrudiće se da mu ulepša ovo posebno veče, kao što je i obećala”, otkrio je izvor blizak pevačici.

Nema sumnje da su baka Rada i deka Vladimir bili na visini zadatka kada su vaspitavali Milicu. Kako je pevačica u emotivnom pismu baki navela, sam Bog je pogledao kada su je sa par meseci ostavili u njihovom naručju. Izrasla je u humanu i odgovornu osobu, što pokazuje i ovim divnim gestom.

Izvor: kurir.rs