Emotivne reči Nenada Periša: Moj galebe, nad pučinom tebe gledam – nađeno telo Mateja Periša?

|

Telo mlađeg muškarca nađeno je jutros kod Ade Huje, a vizuelnim pregledom utvrđena je velika podudarnost sa nestalim Matejom Perišem.

Naime, na telu su iste patike, majica, farmerke teget boje, srebrni sat na ruci i telefon u džepu, što odgovara opisu garderobe koju je imao nestali Periš na sebi.

Otac Mateja Periša, mladića iz Splita koji je netsao u Beogradu krajem decembra, potvrdio je da ga je srpska policija obavestila o tome da je u Dunavu pronađeno telo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

“Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd”, rekao je Nenad.

Nenad Periš pre samo nekoliko dana poslao je preko svog Fejsbuk naloga emotivnu porku.

Nenad se na Fejsbuku nije dugo oglašavao, samo je delio apele za pronalazak njegovog sina, a sada je posle pet meseci na profilu objavio dirljivu pesmu Olivera Dragojevića “Moj galebe”. Pre ove numere Nenad je objavio i baladu “Sve bi dao da si tu”.

“Lipo li je, lipo li je na lazini suvoj ležat’ na osami pokraj mora nad pučinom tebe gledat’ a moj galebe Tebe gledat’, s tobom letit’ povrh svega nimat’ straja i prkosit’ svakoj buri i neveri, ća sve vaja a moj galebe.

Ća sve vaja u svom bisu da i more vrije, pini bit’ gospodar usrid svega živo klicat u visini U visini kada sunce bez pristanka nama sije i da nista na tvom nebu i na moru bisno nije e moj galebe Bisno nije dokle krila tebe nose kud god želiš pa neveri oli suncu ti se rugaš i veseliš Na osami blizu mora dok se sunce zemlji smije slušan tebe kako kličeš lipo mi je, lipo mi je moj galebe”

Izvor: kurir.rs