Konstrakta se oglasila posle finala: Imala zanimljivu poruku – ovako je počeo njen pohod na Evropu

|

Srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta je na 66. Evroviziji je osvojila 5. mesto i time oduševila naciju i čitav region.

Priča o Konstrakti počela je početkom marta na nacionalnom takmičenju “Pesma za Evroviziju”, kada se kao autsajder prijavila i nije očekivala pobedu. Međutim, Ana je poznata kao pevačica grupe “Zemlja gruva”, ali masi je to relativno nepoznato.

Nakon prvog polufinala nacionalnog izbora za Pesmu Evrovizije, svi su bili oduševljeni performansom, koji je umetnica priredila i Ana je uspela da se plasira u finale i na kraju pobedi Saru Jo, koja je u tom trenutku, sa svojom pesmom “Muškarčina”, bila favorit i kojoj su predviđali pobedu.

Desio se preokret jer je domaća publika izglasala Konstraktu kao pobednicu. Ona to nije očekivala jer je njena reakcija posle proglašenja bila autentično iskrena, a onda je upala u medijski vrtlog koji, evo, još uvek traje.

Konstarktu su na aerodromu dočekali kao pobednicu posle finala u subotu i ona zaista to jeste, jer posle pobede Marije Šerifović 2007. godine i Željkovog trećeg mesta 2012., Srbija je prosečno bila 10.-11., pa je ovo zaista veliki uspeh.

Ona se oglasila na svom Instagram storiju i imala je, kao i uvek interesantan komentar.

– Prala ruke 70 dana – napisala je umetnica, a tih 70 dana se odnosi na period između našeg takmičenja za Pesmu Evrovizije i samog finala Evrovizije.

– Finalno pranje – piše na sledećem storiju i može se reći da je time priča zaokružena.

Izvor: kurir.rs