Dnevni horoskop za 12. maj 2022. Vage, neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju

|

Ovan

Ljubav: Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Bik

Ljubav: Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume. Posao: Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vesto brani svoje poslovne interese. Zdravlje: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Posao: Suočavate se sa novim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Rak

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek »najbolje« rešenje. Posao: Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, budite istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe. Posao: Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu negu.

Devica

Ljubav: Važno je da dobro razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Ljubav: Delujete uznemireno, ustežete se pred osobom koja ne mari za Vaša osećanja ili ne poštuje datu reč. Posao: Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju, osećate potrebu da odbranite svoja prava ili poslovno-finansijske interese. Zdravlje: Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Škorpija

Ljubav: Ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Zdravlje: Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Jarac

Ljubav: Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Posao: Nedostaje Vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada Vam to baš i ne uspeva. Posao: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Očekujte teške pregovore. Zdravlje: Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Ribe

Ljubav: Nemojte dozvoliti partneru preteranu samovolju ili zanemarivanje dogovora. Posao: Morate napraviti dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.