Lepotu je nasledila od majke, fudbal zavolela uz oca i dedu: Upoznajte Adrijanu, najstariju ćerku Mirke i Vujadina (FOTO)

|

Iako Vujadin Savić i Mirka Vasiljević imaju tek po 31 godinu, njihova najstarija ćerka Adrijana već je velika devojčica i izrasla je u pravu lepoticu. To nije ništa neobično, budući da su se Mirka i Vujadin vrlo mladi ostvarili u ulozi roditelja.

Adrijana je rođena 2013. godine u Bordou, u Francuskoj, gde je njen tata Vujadin u to vreme igrao fudbal. Skladni par, koji se nikada zvanično nije venčao, u međuvremenu je dobio još troje dece: Andreja, Mihajla i Aniku.

Vujadin i Mirka povremeno objave poneku sliku dece na društvenim mrežama, a ponosni otac nije odoleo da se ne pohvali najstarijom naslednicom. „Lepa devojčica“ i „mala Mirka“, moglo se pročitati u brojnim komentarima pratilaca.

Ako je izgled nasledila od majke, uz oca Vujadina i dedu Duleta Savića, zavolela je fudbal. Adrijanina baka Marina Rajević jednom prilikom objavila je video u kome se vidi kako se devojčica vešto „bori“ sa dedom oko lopte.

Izvor: hellomagazin.rs