Vikend horoskop za period od 6. do 9. maja: Lavovi, obratite pažnju na snove – Škorpije kreativne

|

Ovan

Imaćete mnogo energije koja prolazi kroz vas, pa se potrudite da je dobro iskoristite. Ako primetite da postajete razdražljivi, pojačajte fizičku aktivnost.

Bik

Odvojite vreme za svoje prijatelje u subotu – četiri planete u znaku Riba u vašem sektoru prijateljstva insistiraju na tome! Neka kreativnost bude slobodna ovog vikenda, naročito u vašem domu. Bilo kakva poboljšanja tamo će uticati na vašu ukupnu sposobnost da napredujete.

Blizanci

Puni ste energije i želje da se povežete sa drugima. Sekstil Sunca i Marsa i sekstil Meseca u Lavu prema Merkuru, ovog vikenda jedva možete da sedite mirno, pa nemojte ni pokušavati. Zabavite se i učinite svet srećnijim mestom.

Rak

Vikend započinjete naletom energije i entuzijazma. Trigon sa Neptunom u Ribama u vašoj devetoj kući priziva maštu i avanturu, pozivajući vas da se zabavite. Mesec u Lavu u subotu i nedelju podseća vas na važne stvari i ljude u vašem životu.

Lav

Pripremite papir i olovku kada se probudite u subotu ujutru – obratite pažnju na snove. Mesec u Lavu vas podstiče da uskočite u dan, udružujući snage sa moćnim sekstilom između Sunca i Marsa. Energija teče kroz vas, pa ćete želeti zabavan način da je dobro iskoristite.

Devica

Mesec u Raku u petak i trigon sa Neptunom u Ribama podsećaju vas koliko vam znače ljudi i odnosi u životu. Dajte im do znanja kako se osećate. U subotu sekstil između Sunca Bika i Marsa u Ribama verovatno izgleda kao poklon i poziv da proširite svoje razmišljanje i svoje životno iskustvo. Iskoristite to!

Vaga

Vrhunac vikenda za vas je trigon između Meseca u Lavu i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu u vašem partnerskom sektoru. Ljubav se rađa. Mesec u Lavu trenutno je u vašem sektoru prijateljstva, pa odvojite vreme za svoje bliske ljude i dozvolite da vas obuzme ljubav.

Škorpija

Mesec u Raku u petak, i trigon sa Neptunom, a zatim sa Jupiterom, aktiviraju vašu kreativnost i maštu na neverovatne načine. U nedelju se usredsredite na svoje zdravlje i blagostanje. Ogromna količina energije izliva se na vas, uverite se da imate načina da je potrošite.

Strelac

Vaša vladajuća planeta, Jupiter, trinira Mesec u Raku u subotu u zoru, ulivajući vam optimizam i raspoloženje. Posle toga sledi mesec koji prelazi u Lava, osvetljava vašu devetu kuću, pozivajući vas da slobodno širite sreću svuda gde krenete. Sekstil između Sunca i Marsa osigurava da imate svu energiju koja vam je potrebna da napredujete i učinite svet boljim mestom.

Jarac

Mesec u Raku u petak ističe vašu sedmu kuću partnerstva; trigon Marsa i Neptuna stvara romantičnu atmosferu. Subota i nedelja – Mesec u Lavu podiže stvari za stepen više, zauzimajući vašu osmu kuću intimnosti. Sekstil Merkura i Venere produbljuju komunikaciju i ljubav koju delite sa svojim voljenim.

Vodolija

U petak se pobrinite o sebi. Mesec u Lavu u subotu i nedelju stavlja reflektore na vašu sedmu kuću partnerstva; sekstil za Merkur i trigon sa Venerom poboljšava komunikaciju i ljubav koju delite sa svojim voljenim.

Ribe

U petak ste posebno maštoviti i kreativni – oslonite se na to dok ova energija neguje vašu dušu. Subota i nedelja – Mesec u Lavu usredsređuje se na vaše zdravlje i blagostanje. Ranojutarnji sekstil između Marsa i Sunca puni vas energijom i ambicijama, pomaže vam da upoznate i razumete sebe iz drugog ugla.

Izvor: alo.rs