Otkrivena tajna Ilijinog bogatstva: Vrlo je cenjen u svetu biznisa – Osim porodičnog, ima i sopstveni posao

|

Jedan od najmlađih i najpopularnijjih milijardera na svetu, Ilija, zet je Željka Mitrovića. Kada je procurela informacija da je natprosečno bogati mladić u vezi sa Željkovom ćerkom Kristinom, u domaćoj javnosti krenule su razne glasine.

Sve je interesovalo gde je ona mogla da upozna Iliju, budući da se milijarderi kreću u uskom krugu ljudi, a mnoge je zanimalo kako je on tako mlad došao do novca koji za dva života ne može da potroši.

Prema saznanjima domaćih medija, zet Željka Mitrovića naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma i u tome su u samom vrhu. Budući da je obrazovan i vredan, Ilija je svojevremeno pokrenuo i sopstveni biznis koji vodi iz Londona i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Njegovo ime je poznato i vrlo cenjeno u svetu biznisa.

Ono što javnost ima prilike da vidi jeste kako Ilija uživa u stečenom novcu. Letovi privatnim avionom, egzotične destinacije, skupoceni pokloni kojima svakodnevno obasipa Željkovu mezimicu govore u prilog tome da je Ilija izuzetno galantan.

Kristinu Mitrović je upoznao tokom školovanja u Engleskoj, gde su zajedno studirali na najprestižnijem univerzitetu, a izuzetno ceni i poštuje njene roditelje. Redovno sa Kristinom dolazi u Beograd i prisustvuje porodičnim proslavama.

Izvor: story.rs