Popoviću ističe ugovor u Grandu: Odoh da se odmaram i sunčam – Poznato ko preuzima Sašin deo posla

|

Saši Popoviću posle finala ovogodišnje sezone takmičenja “Zvezde Granda” ističe ugovor koji je potpisao sa “Grand produkcijom”. Ukoliko u međuvremenu ne dođe do nastavka saradnje, Popović više neće voditi ovaj takmičarski šou-program.

Kako Kurir Stars saznaje, Aleksandar Milić Mili će dobiti i novo zaduženje, pa će tako preuzeti audicije za novu sezonu takmičenja koje će uskoro početi da se održavaju po većim gradovima širom Srbije i regiona. Saša i dalje razmatra uslove pod kojima bi eventualno produžio ugovor sa Grandom, ali još nije ni sam siguran za koju će se opciju na kraju odlučiti.

U slučaju da ne produži ugovor sa “Grandom”, Popovićev plan je da veći deo godine provodi na moru u Opatiji, gde već duže vreme ima nekretninu. On će se tamo u društvu svoje supruge Suzane odmarati i uživati u penzionerskim danima, dok će u Beograd dolaziti samo kad ima obaveze.

“Meni ističe ugovor, ali nisam rekao da hoću da napustim žiri. Ako svi ostanu u žiriju, ostaću i ja, naravno. U Opatiju ću ići, ali ne planiram da idem nigde”, poručio je Saša.

Izvor: kurir.rs