Fotografija stara 30 godina otkriva tajnu Cecinog odnosa sa sestrom: Lidija neprepoznatljiva (FOTO)

|

Od početka karijere, Ceca Ražnatović susretala se sa brojnim usponima i padovima, a uz nju je bez obzira na sve stajala jedna žena. Naime, Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj su uvek bile i ostale najveći prijatelji, oslonac i podrška.

Fotografija stara trideset godina dokazuje da su sestrinsku ljubav negovale od najranije mladosti, pa sve do sada a najveća pohvala Lidiji je činjenica da je Cecina deca doživljavaju kao drugu majku, dok je Ceca Lidijinoj dečici najbolja tetka na svetu.

Fotografija iz davne 1991. godine prikazuje sestre na slikanju za naslovnicu “Nade”, a danas je ova fotografija naročito popularna na mrežama. Pored stajling sestara, koji su danas opet u trendu, komentariše se i Lidijina drastična promena.

Njena crna kosa i retro šik koji nosi sušta su suprotnost današnjoj plavuši odevenoj po poslednjoj modi. Ipak, mnogi su primetili da su obe sestre negovale prirodnu lepotu, a da Lidiji crna podjednako lepo stoji kao i Ceci, te da sestre jako liče jedna na drugu.

Izvor: story.rs