Ćerka Rade Đurić donela je neočekivanu odluku: Voditeljka proslavila rođendan bez mezimice Vere

|

Voditeljka Rada Đurić u braku sa Goranom Đurićem dobila je ćerku Veru, koja se sa osamnaest godina preselila u Njujork i tamo dobila stipendiju. Tamo je ostala, stvorila svoju porodicu i nema nameru da se vrati u Srbiju, što Radu na neki način rastužuje.

Iako srećna zbog ćerkinog uspeha, Rada ipak ne može da sakrije tugu što njena mezimica propušta sve važne događaje u njenom životu, a situacija je obostrana.

“Veliki deo mog života protekao je bez nje, što je mnogo gore kad gledam onako sebično, roditeljski. Međutim, kad nju posmatram, onda pomislim da je tako bolje, jer ako je detetu dobro onda je dobro i roditelju. Vera je za mene paradigma sve dece koja su negde otišla. Verujem da su oni pravi heroji, jer nisu izmešteni samo iz roditeljskog doma već iz svoje kulture, svega. Često joj kažem da je moj idol”, rekla je voditeljka jednom prilikom i dodala:

“Navikla sam se već razdvojenost, jer je između dolazaka i odlazaka čista ljubav, bezrezervno razumevanje. Da se nisu desile takve okolnosti, možda to ne bih otkrila ni kod sebe ni kod Vere. Reč je o čistom upoznavanju sopstvene dece, pa i sebe kroz njih”, ispričala je Rada.

Iako nasmejana na svim fotografijama koje su nastale prilikom proslave rođendana, u Rada nije mogla da sakrije čežnju što njena ćerka nije pored nje. Dan koji bi po pravilu trebalo da se obeleži u veselju, okružena drugaricama voditeljka je provela sa setom u očima misleći o Veri. I pored toga okupljene zvanice divno su se provele.

Izvor: story.rs