Po krštenici sam baba ali mogu da uradim špagu i most iz mesta: Danica Maksimović otkriva tajnu dobrog izgleda u 69. godini

|

Iako uveliko gazi sedmu deceniju života, glumica Danica Maksimović može da se pohvali izuzetno dobrom kondicijom i izgledom. Pored dobrih gena, kako glumica kaže, za dobar izgled neophodno je i mnogo odricanja.

“Imam dobru liniju, jer vežbam dva-tri puta nedeljno. Rastežem se u krevetu, idem na pilates i jogu. Mogu da uradim špagu i most iz mesta, i to bez zagrevanja. Umem i stoj na rukama, kolut napred i nazad, salto… Nije mi teško, jer to sve radim odmalena. Moj život je asketski. Ako čovek želi da ima zategnute mišice, lep ten i da bude zdrav, mora i da vežba. Mora da vodi računa i o ishrani. Ja jedem umereno i nikad ne večeram”, otkrila je Danica za “Informer”, i dodala:

“Hteli bi da budem baba, ali ja duhom to nisam. Po krštenici možda jesam, ali se tako ne osećam. Dobijam dosta pozitivnih komentara, ali ima i negativnih, zločestih. Ljudi kažu: “Šta će njoj da u 69. godini pokazuje telo u kupaćem kostimu?”. Pa kako da uđem u džakuzi u skafanderu?! Ima da slikam dokle god mogu i dok mislim da je to pristojno”, poručuje jedna od najlepših glumica sa naših prostora.

Danica Maksimović živi je dokaz da su godine samo broj. Glumica je 24. januara zakoračila u 69. godinu, a na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe žene.

Izvor: espreso.co.rs