Milica Pavlović oplela po estradi: Pevačica stavila tačku na prijateljstvo sa Lukasom

|

Milica Pavlović dala je veliki intervju za Kurir povodom izlaska svog novog albuma Posesivna. Ona je u novi album uložila čak 300.000 evra, a promenila je imidž – sada je plavuša.

” Album “Posesivna” je drugačiji od svega što sam do sada radila. Morala sam da izađem iz sopstvene kože, da sebe pogledam objektivno i da se suočim sa samom sobom i svim svojim strahovima, željama i mogućnostima. Karakterom i emocijom je drugačiji. Prvi put nisam slušala nikoga, već samo šta ja mislim i želim. To je publika prepoznala, a ja sve što radim, radim zbog publike.”, kaže pevačica.

Milica kaže da su joj na novim pesmam čestitali svega nekoliko kolega.

“Nekoliko kolega, među prvima Jelena Karleuša i Saša Matić, koji su i došli na malo okupljanje koje sam organizovala povodom promocije. Zvala me je i Ana Bekuta. Telefon mi je eksplodirao. Neke ne bih otkrila, oni su me tek ganuli svojim porukama. Posebno me je oduševio Aleksandar Milić Mili.”, priča Milica.

Pavlovićeva je otkrila da više nije u dobrim odnosima sa Lukasom, a podsetimo da su nedavno snimili duet koji se odlično zavrteo među publikom.

“Aca Lukas je bio moj prijatelj i neizmerno sam ga volela i poštovala. I do dan-danas ga volim i poštujem na neki način. Nikada neću biti ona koja će da kaže nešto loše o ljudima s kojima sam se družila i s kojima sam radila. To bi na kraju dana govorilo i o meni, a i ne želim da pljujem na neka prelepa sećanja. Protiv Lukasa nemam ništa, ali je činjenica da mi više nismo prijatelji. Što se mene lično tiče, nikad ne reci nikad, ali ne verujem da ćemo više ikada biti. Ja bih tu stavila tačku.”, rekla je Milica.

Izvor: kurir.r s