Sutra Crni Mesec ulazi u znak Raka i tu ostaje do 2023. godine: Manipulatori jačaju, ali nije sve tako crno

|

U noći između 14. i 15. aprila Lilit, poznatiji kao Crni Mesec, iz Blizanaca prelazi u znak Raka i ostaje u ovoj poziciji sve do 8. januara 2023. godine. Prema rečima astrologa, većini se povećava rizik za glavobolje i osećaj opšte slabosti, ali fizičko zdravlje biće manje važan aspekt kada pričamo o uticaju Lilita u Raku.

Daleko važnije promene uslediće na emocionalnom planu: ova astrološka promena doneće period razdražljivosti i velijih turbulencija. S obzirom da Crni Mesec u Raku jača manipulatore, prevarante i povećava verovatnoću za izneverena obećanja, budite oprezni u komunikaciji s drugima. Ovo nikako nije povoljan period za pozajmljivanje novca, jer može da se desi da vam ga neće vratiti.

Nezadovoljstvo će biti na vrhuncu, ali najvažniji saveznik biće vam sopstvena snaga i prijatno okruženje — uzdajte se u proverene prijatelje i porodicu. Zajedništvo i solidarnost vaše su glavno oružje protiv manipulatora.

Sada je neophodno suočiti se sa sopstvenim strahovima, koliko god strepeli od toga. Oslobodite se svega što vas opterećuje: prevaziđenih uverenja, strahova iz prošlosti i svih zabluda, jer samo tako ćete napraviti prostor za privlačenje dobrih stvari.

Ipak, nije sve tako crno, jer Lilit u Raku otvara mogućnost za finansijsko jačanje i završavanju nečega što dugo “vučete” na poslovnom planu. Najvažnije je ne donositi ishitrene odluke, već dobro promisliti i biti na oprezu u vezi s tim kome pokloniti poverenje a kome ne.

Izvor: glossy.espreso.co.rs