Brao sam krastavce i čupao luk: Veselin odgovorio svima koji su ga kritikovali što je od fanova tražio pare za stan

|

Srpski influenser Vladimir Zvekić, poznatiji kao Veselin, izazvao je brojne komentare u javnosti kada je objavljeno da mu pratioci na Instagramu, kojih ima više od 328.000, pomažu da reši svoje stambeno pitanje i kupi svoj prvi stan. Veselin je sada otkrio kako je sve to počelo, ali i otkrio detalje o svom teškom životu u prošlosti.

“Tražio sam stan za prijatelja i gledao ponude koje su mi stizale. Naleteo na jedan koji bih mogao da priuštim uzimajući u obzir da deo već imam, ali mi ostatak fali. Podelio sam to sa ljudima i oni sami su predložili tu inicijativu! Pre ovoga nisam ni imao Paypal, Patreon i ostale platforme koje svi ljudi iz ove branše imaju i koriste! Na njihov nagovor sam to pustio u etar i povratna reakcija je bila prelepa!”, ispričao je Veselin.

Njegova objava naišla je na brojne negativne komentare korisnika društvenih mreža. Mnogi ga kritikuju jer je “živ, zdrav i prav”, pa bi trebalo da “zasuče rukave” i zaradi za stan.

“Šta reći, a ne zaplakati! Radim od svoje 15. godine, radio sam sezonske poslove, išao da berem krastavce, čupam luk i metlice, vadim krompir, berem grožđe, ma da ne nabrajam šta sve ne! Posle toga došao Novi Sad stopom, bez ijednog dinara u džepu! Pokušao da studiram, ali usled finansijskog kraha nisam mogao da se oslonim na svoje već sam morao da se zaposlim u brzoj hrani gde sam ostao godinu dana. Posle toga sam promenio lokal, ali ostao u toj branši. Pored toga radio treće smene u drugom lokalu, išao da čistim stanove i ukupno radio tri posla kako bih mogao sebi da priuštim novi telefon”, otkrio je on i dodao:

“Ne prezam ja od rada, moji rukavi su zasučeni od malih nogu! Ne molim ja nikoga već sam počeo da koristim pun potencijal društvenih mreža, kao i sve moje kolege”, rekao je Vladimir Zvekić, na mrežama poznat kao Veselin.

Izvor: pink.rs