Bojana Stamenov postala je nova žena, a sada otkriva drugu stranu medalje – “Niti sam mama, niti nečija devojka, osećala sam se neostvareno”

|

Otkako je izgubila 73 kilograma i postala nova žena, pevačica Bojana Stamenov (35) u medijima je najčešće prisutna kao inspiracija svima koji žele da u svom životu naprave velike promene. Međutim, taj put nije nimalo lak, a Bojana se odvažila da otkrije i težu stranu te priče.

“Bilo je perioda kada bih se jednostavno dobro isplakala ili terapiju pronašla u muzici. I dalje se nisam oslobodila svojih strahova iako mi ljudi ne veruju kada vide šta sam postigla. Tim strahovima se nekad prepustim jer su jači od mene. U nekom trenutku sam se osećala kao jedan veliki neuspeh. Svi moji uspesi su zabeleženi na “YouTube”-u, može se videti gde sam bila i šta sam radila, ali nekakav redovan priliv prihoda od svega toga ne postoji. Kada pomislim na to osećam da nisam uspela u poslu, u životu, iako to zapravo nije tako”, priznaje Bojana, pa otkriva šta joj se desilo jednom prilikom kada je započela da piše svoju autobiografiju.

“Tokom pisanja dobila sam anksiozni napad. Kada me je sestra pitala zbog čega sam usplahirana ja sam samo gledala u ekran i sve ono što sam radila i gde sam bila i nisam mogla da kažem gde su rezultati svega toga. Da li ja vozim skupa kola, imam li vilu, svoj stan, nemam ništa od toga, živim sa roditeljima a imam 35 godina, niti sam mama niti sam nečija devojka, supruga. Osetila sam se neostvarenom na tim nekim poljima koja su ljudska. Onda je moja sestra sela pa dodala i mnoge neke druge stvari iz mog života, navela kako ona vidi moje uspehe pa je već to sve izgledalo malo drugačije”, otkriva Bojana.

Pevačica ističe da je tokom bilo kakvog procesa promene vrlo važno zadržati optimizam i okružiti se pozitivnim ljudima.

“Samo budite okruženi pravim ljudima oko sebe, nije sramota odstraniti one koji vam ne prijaju, ja sam i to prošla na ovom putu promene. Patila sam što sam izgubila neke bliske drugarice iz detinjstva ili drage saradnike s kojima sam bila kao “nokat i prst” a onda više nisu hteli ni da mi se jave na ulici jer sam po njihovom mišljenju osramotila sebe prihvatanjem da učestvujem na “Evroviziji”, više nisam bila njihov nivo. Posle se naviknete i na takve promene, samopouzdanje ojača, sve se nekako samo od sebe pročisti i dođe na svoje mesto”, poručuje Bojana.

Izvor: story.rs