Dnevni horoskop za 10. april 2022: Neočekivani dobici, ali i troškovi očekuju pojedine znakove

|

Ovan

Današnji dan proteći će u vidu dogovora koji će vam doneti neke finansije. Uspešno ćete se dogovoriti oko nekih dugovanja i uslediće neke uplate. Sa partnerom imate nesporazum, vreme je da to rešite.

Bik

Na poslu može da dodje do raspravke sa kolegama. Napeti ste i u odnosu sa voljenom osobom, pa to može da stvori poteškoće u vašem odnosu. Pažljivo birajte reči. Mogući su problemi sa disajnim putevima, sinusima, plućima, moguća je prehlada, grip.

Blizanci

Pred vama su prepreke i zastoje u poslovanju. Budite pažljivi u rukovanju novcem i ne ulazite u rizične investicije. Planete vam pružaju podršku da otvorenim razgovorom rešite problem u vezi sa voljenom osobom. Vodite računa o ishrani.

Rak

Rakovi koji sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju uspeh, ali će pregovori biti teški i zahtevaće odricanja. Razmirice mogu da pokrenu veći sukob između vas i voljene osobe, a povod mogu biti sitnice. Mogući su i problemi sa grlom, upalama.

Lav

Na poslu će doći do reorganizacije, pa je moguće da ćete dobiti nove funkcije koje ćete obavljati. Voljena osoba može da priredi ljubomorne scene, a negativni komentari mogu biti povod za svađu. Očekuju vas problemi sa glavoboljom, nesvesticom, niskim pritiskom.

Devica

Dan vam može upropastiti loša komunikacija na poslu. Neophodno je kompromisno rešenje. Nalazite se na ljubavnoj raskrsnici. Oni koji su nezadovoljni, doneće jasna rešenja po sistemu “sve ili ništa”. Sve u svemu, malaksali ste , oslabljeni ste, mogući su i problemi zbog hroničnog umora.

Vaga

Neprijatno iznenadjenja na polju posla. Voljena osoba je ozbiljno shvatla vaše primedbe na račun njegovog ponašanja. Problemi sa nervnim sistemom su naglašeni, kao i sa cirkulacijom, nogama, stopalima, zglobovima, ali i sa srcem.

Škorpija

Danas ćete privesti kraju jedan posao. Potrudite se da sva dugovanja izmirite na vreme, da ne bi došlo do komplikacija. Poznanstvo sa osobom u znaku Bika ili Vage može da se pretvori u ozbiljnu i lepu vezu.

Strelac

Veliki uspeh vas očekuje ako se bavite privatnim biznisom. Svidja vam se jedna osoba, vreme je da napravite prvi korak. Na pomolu je novi početak. Pojačajte fizičku aktivnost.

Jarac

Pred vama je neočekivani novčani dobitak, ali imaćete i izdatke. Budite oprezni! Pred vama je početak ljubavne veze sa osobom u znaku Raka. Buran i uzbudljiv ljubavni period.

Vodolija

Na poslu ne vlada prijatna atmosfera i to može uticati na vaše ponašanje. Vaša veza s partnerom prolazi kroz krizu. Jaki ste i energični uprkos svemu.

Ribe

Imate problem sa finansijama zbog kašnjenja nekih isplata. Spremite rezervni plan! Poznanstvo sa osobom u znaku Device ili Raka pretvoriće se u nešto mnogo više od onoga što ste očekivali. Proverite šećer.

Izvor: stil.kurir.rs