12. april je poseban dan u astrološkom smislu: Dešava se jednom u 166 godina i svima će promeniti živote

|

Astrolog Dušan Veličković otkrio je šta će se desiti 12. aprila, jer se tada dešava konjukcija dveju planeta na istom stepenu, što je slučaj koji se javlja jednom u 166 godina.

Veličković je dao astro prognozu za svaki znak horoskopa. Tako je Ovnovima, Bikovima i Blizancima prognozirao veliku sreću za ovaj dan. Ovaj fenomen se Ovnovima dešava u idealnoj poziciji, a to je dvanaesto polje – polje zaštite anđela čuvara, dok će Bikovi imati sreće kada su u pitanju prijatelji. Od njih bi mogli da dobiju nešto neočekivano. Blizancima je ovaj aspekt jako bitan za karijeru, za posao, te bi mogli potpisati ugovor.

“Rakovi bi ovaj fenomen trebalo da osete kroz duhovnu sferu, a naročito će biti dobar Rakovima koji studiraju, putuju po svetu i rade sa inostranstvom. Lavovima je ovo aspekt jednog profita od nekog njihovog partnera ili ortaka. Devicama je ovo polje parnerstava, polje ljudi koji su u njihovom životu, a od kojih mogu da dobiju nešto fantastično”, prognozira Veličković.

“Vagama bi ovo moglo da bude jako dobro vezano za posao, te oni koji se bave zdravstvom, psihologijom ili naučnim istraživanjem otkriće nešto bitno za dalji rad. Škorpijama je ovo sjajan period i njima će ovaj aspekt doneti nešto božanstveno. Savetovao bih im da igraju igre na sreću.

“Strelčevi bi mogli da odluče da se skuće ili da kupe neku nekretninu, a ovaj aspekt im je fantastičan. Jarčevi koji se bave biznisom, trgovinom ili putovanjima bi mogli da dobiti nešto jako dobro preko rođaka. Vodolijama je ovaj aspekt dobar za finansije. Mogla bi da im ovo bude jedna velika faza, promena, škola”. Ribe će otkriti nešto bitno i ovo je fantastičan aspekt za njih, bez obzira da li su rođene danju ili noću. Ovo bi njima moglo da se isplati finansijski”, otkriva Veličković.

Izvor: mondo.rs