Nakon 7 godina medijske ilegale oglasila se Ružica Veljković: Tajna udaja, porođaj i velika životna promena

|

Ružica Veljković, bivša Modelsica i učesnica rijalitija “Parovi”, dugo se nije pojavljivala u medijima. Pored lepote Ružica je svojevremeno pokazala i da je oštra na jeziku, pa ne čudi što je stalno bila u centru pažnje. Njeno učešće obeležila je i burna veza sa Filipom Đukićem, tatu majstorom, koji se oprobao i u Parovima i u Zadruzi.

Za vreme dok je bila u medijskoj ilegali, kod Ružice se štošta promenilo u životu. Naime, bivša Modelsica udala se za bogatog biznismena, sa kojim je dobila devojčicu i započela mirniji i porodični život.

Iako ima nalog na društvenim mrežama, na Instagramu se nije oglašavala čak sedam godina. A sada je iznenadila sve svoje pratioce kada je objavila svoju fotografiju nakon toliko vremena i pokazala kako sada izgleda.

Ono što se može primetiti jeste da je Ružica još uvek lepa i mladolika. Kao neko kome je poziranje bilo posao, činjenica da nije aktivna toliko dugo je bila više nego začuđujuća. Fanovi se nadaju da je ovo smao uvod za njen povratak na društvene mreže i da će je sada češće viđati.

Izvor: espreso.co.rs