Dnevni horoskop za 3. april 2022: Za pripadnike pojedinih znakova dolazi polje finansijske stabilnosti

|

Ovan

Na poslovnom polju očekuje vas stabilizacija. Slobodni Ovnovi doživeće dilemu, u isto vreme svideće im se dve osobe. Čest kašalj iziskuje snimak pluća.

Bik

Bikove očekuje uspeh u kreativnim zanimanjima, kao i u okviru poslova sa nekretninama. Sa partnerom ćete prevazići sve nesporazume i pred vama je period mira i blagostanja.

Blizanci

Ovih dana očekujte poziv za razgovor za posao. Konkurencija će biti velika pa se pripremite. Pokažite veće razumevanje za potrebe partnera. Previše se naprežete.

Rak

Promenite neke elemente u vašem radnom okruženju. Inovativne ideje učiniće da pobedite konkurenciju. Slobodni Rakovi mogu ući u novu ljubavnu vezu. Izbegavajte gazirana pića, kao i alkohol.

Lav

Danas osmislite planove za naredni period. Naravno, pripremite plan B ukoliko dodje do nepredvidjenih okolnosti. Razmišljate o početku zajedničkog života sa voljenom osobom.

Devica

Ne otkrivajte svoje poslovne planove kolegama jer vam ne misle dobro. Oprezno u komunikaciji sa njima. Razmišljate o formiranju porodice, a oni slobodni doživeće ljubav u narednom priodu. Nervozni ste.

Vaga

Danas oprezno s novcem! Postoji velika mogućnost za jedan nepredvidjeni izdatak.Budite strpljivi na poslu kako ne bi došlo do nesporazuma za šefovima. Više se odmarajte.

Škorpija

Ako planirate poslovni put možete doživeti neke nepredvidjene dogadjaje. Upoznaćete nove ljude i steći poslovne saradnike. Moguće je da ćete ući u vezu sa Rakom.

Strelac

Na poslovnom planu pažljivo isplanirajte aktivnosti. Strelčevi koji su u braku danas mogu uspešno da reše neki dugotrajan problem sa partnerom. Poradite na aktivnosti, telo vam je bez kondicije.

Jarac

Zvezde vam najavljuju stabilizaciju na poslovnom polju. Na ljubavnom planu one slobode očekuje nova veza sa osobom u znaku Raka.Nervozni ste.

Vodolija

Preuzeli ste mnogo obaveza, pa ne bi bilo loše da malo usporite sa aktivnostima. Vodolije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava. Taj odnos se može pretvoriti u ozbiljnu vezu. Odmorite se .

Ribe

Očekuje vas uspeh na poslu. Budite malo više kreativni. Takodje, pred vama je i finanskijski dobitak. Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju interesantnu osobu na nekoj proslavi.

Izvor: stil.kurir.rs