Luka je sa 18 godina postao pravi domaćin: Za rođendan od majke zatražio je 3 ovce i po tome ga zna cela Srbija

|

Luka Crepuljarević iz sela Semegnjeva kod Čajetine odrastao je i sazreo pre vremena jer je rano ostao bez oca, još kao dete, i kaže ko zna kakav bi bio da se to nije desilo.

“Neću nikog da prozivam… tatine sinove… ništa tu nema loše… Ali kad imaš oca samo čujem to će tata, a u mojoj porodici ja sam taj koji nosi teret kuće. Imam ja majku, mlađu sestru, porodicu oko sebe, ali teret je na meni kao muškarcu”, priča Luka koji je završio srednju u Užicu i upisao fakultet jer takođe želi da bude i akademski građanin i završi fakultet.

Luka je zbog svoje odluke da se preseli na selo, i ne zapusti babino i dedino imanje, a da uz to stekne fakultetsku diplomu, postao izuzetno popularan na društvenim mrežama, pre svega zbog svojih stavova i velikih planova koje ima za svoje imanje, a koji uključuju i seoski turizam.

Postao je popularan i kod devojaka a za njegovu molbu majci da mu za 18. rođendan kupi tri ovce saznala je cela Srbija!

“Mogao sam od majke da tražim jedno motorče pa da se vozam okolo po Zlatiboru, ali nisam”, kaže Luka kome je na prvom mestu poštenje i čist obraz njegove porodice koje se nikad nije stideo kao ni svojih korena.

Kaže i da je u Beogradu lakše živeti jer ti je sve blizu, ali on je odabrao selo jer pre svega želi da se zdravo hrani i da tu zasnuje zdravu porodicu a kad mu dođu iz gradova a on založi pa vatra pucketa, a na stolu domaća pršuta, sir i kajmak kažu mu to nema cenu i nema para kojim ta hrana može da se plati.

Izvor: kurir.rs