Posle 5 dana zabavljanja započeli su zajednički život: Tijana Dapčević i Miloš u braku su 22 godine, a njihov ponos je Vuk

|

Ljubavna priča pevačice Tijane Dapčević i košarkaša Miloša Dapčevića je kao iz bajke. Oni su samo nakon pet dana počeli zajednički život, a sudbonosno “da” izgovorili su 2000. godine.

Tijana i Miloš sada su već 22 godine u braku, a imaju sina Vuka.

“U našem slučaju ljubav je ta koja nas održava. Ne postoji neki priručnik, jer da postoji sigurno bih ga do sada napisala. Ne postoji ni kompromis, ni razumevanje, lojalnost ako nema ljubavi. To je presudno za svaki odnos i brak. Ali ako nema ljubavi nema ničega”, izjavila je jednom prilikom Tijana.

Pevačica je progovorila i o majčinstvu.

“Mirna i staložena uglavnom, ali znam i da izađem iz koloseka, ali retko kada. Zna se ko kosi, a ko vodu nosi. Mora da se zna ko je majka, ali i da umem da budem i drugarica. Vuk je tako vaspitan da o svemu priča sa mamom i tatom. Bogu hvala nemam nikakav problem sa njim. Uvek za sve postoji dovor, ali on je već dovoljno odrastao da sam odgovara za svoje postupke. On je dete koje čvrsto stoj na nogama. Dete koje zna šta je empatija i šta je samokontrola, tako je vaspitan. Znam i da budem stroga, ali znam i da budem drugarica, što je jako bitno”, kaže pevačica.

Izvor:lepaisrecna.mondo.rs