Dnevni horoskop za 19. mart 2022: Blizanci, danas je pravi trenutak za dobijanje povišice

|

Ovan

Saradnja sa prijateljima može vam doneti novčani dobitak zahvaljujući ideje koja će se roditi. Danas vas očekuje posebna toplina u domu. Uživaćete sa voljenom osobom.

Bik

Bikovi, moguće je da ćete zakasniti sa isplatom nekih obaveza koje su vam važne za budućnost. Oni koji su u braku ili vezi danas će provesti miran dan pun harmonije sa voljenom osobom. Dobro se osećate.

Blizanci

Imaćete poslovni sastanak sa šefovima i nadređenima, danas je pravi trenutak da tražite povišicu. Slobodni Blizanci danas će se naći u razmišljanju, da li je to ona prava osoba sa kojom mogu da uđu u neku ozbiljniju vezu.

Rak

Danas poslušate glas intuicije i započnite poslove koji nose i određeni rizik. Željni ste ljubavi i nežnosti, a to ćete doživeti sa voljenom osobom. Promenite režim ishrane.

Lav

Danas vas čekaju određene prepreke.Ne ulazite u rizične investicije. Pred vama je jedan romantičan period sa voljenom osobom. Sve više ćete se zbližavati.

Devica

Uspećete da izaberete najbolju poslovnu ponudu koja će vam doneti mnogo uspeha u budućnosti. Device koje su u vezi a koje nisu zadovoljne nekim aspektima svog odnosa sa voljenom osobom , danas imaju posebnu podršku planeta da to poprave. Osetljivost grla.

Vaga

Danas očekujte sjajne poslovne rezultate zbog kojih možete biti pohvaljeni od strane nadređenih. Slobodne Vage očekuje lepo poznanstvo na poslu. Vage koje su u vezi očekuje kratko i veoma lepu i uzbudljivo putovanje zajedno sa voljenom osobom. Pad imuniteta.

Škorpija

Na poslovnom polju doći će do proširenja poslovne saradnje, a posebno unosnom mogla bi da se pokaže upravo saradnja sa inostranstvom. Škorpije danas očekuje mogućnost započinjanja tajne veze. Zvezde vam pružaju punu podršku za novo poglavlje na ljubavnom planu. Dobro se osećate.

Strelac

Dobra strategija i pravljenje plana doneće mnogo uspeha na vašem poslovnom polju. Situacija na ljubavnom planu danas je sjajna, a vama će se pružiti prilika da uđete u vezu koja će potrajati.

Jarac

Na poslovnom planu muče vas loši odnosi sa kolegama. Zadržite diplomatski stav i držite se podalje od svega. Jarčevi koji su u braku danas mogu da uđu u svadju sa partnerom. Loša cirkulacija.

Vodolija

Vodolije, danas budite oprezne, mnogo stvari odvija se iza vaših leđa. Slobodne Vodolije danas mogu da se nađu u dilemi između dve osobe koje im se podjednako svidjaju, ali na različit način. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Imate problem sa kratkim rokovima, ali sve ćete rešiti timskim radom. Danas vas čeka ljubavna avantura. Takodje, upoznaćete jednu osobu u znaku Vodolije sa kojom će odnos prerasti u nešto više.

Izvor: stil.kurir.rs