3 horoskopska znaka koji su najveća zvocala: Uživaju da drugima nalaze zamerke

|

Među osobama koje uživaju u tome da ljudima nađu mane, a naročito prijateljima i partnerima, astrolozi kažu da se izdvajaju četiri horoskopska znaka.

Lav

Nema horoskopskog znaka koji ima tako naglašenu sujetu kao Lavovi. Oni smatraju da imaju prava da drugima kažu i zamere sve što im padne na pamet, ali ako se njima ukaže na nešto, u stanju da se ozbljno uvrede pošto uvek vole da su u centru pažnje. Često će vas popreko pogledati i dati neku neprijatnu opasku za potpuno nebitnu stvar koju ste učinili. Oni drugima uvek traže mane jer tako sebi daju na značaju.

Devica

Device imaju veštinu da brzo prepoznaju mane drugih. Takođe, imaju potrebu da uvek budu u pravu, čak i kada to postane neprijatno. Iako Devica može imati najbolju nameru, niko ne treba stalno da sluša o svojim manama, pogotovo od nekoga koga voli. Njihova pedantnost ume da bude opterećujuća, naročito kada je u pitanju zajednički život sa partnerom.

Škorpija

Škorpije su vešte u podmetanjima i često upućuju kritike na način da se njima bliska osoba oseća manje vrednom. Njihove oštre reči imaju nameru da umanje samopoštovanje kod ljudi koji ih okružuju. Odnos sa njima može biti toliko naporan da poželite da od njihovih verbalnih žaoka pobegnete iz njihovih života.

Izvor: telegraf.rs