Isplivala stara Cecina slika sa nastupa: Pevačica bi je najradije obrisala

|

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već je 35 godina na muzičkoj sceni i tokom uspešne karijere snimila je 16 albuma. Prvi put pred publikom je zapevala sa devet godina, a prvi zvanični nastup održala je u hotelu na Crnogorskom primorju kao trinaestogodišnja devojčica.

“Oduvek sam želela da postanem ovo što sam danas. Životni san mi je bio da se bavim muzikom, uvek sam govorila:”Ja ću biti velika zvezda”, sanjala sam to noćima, to mi je mama govorila još dok sam bila mala. Kaže da sam ustajala noću, budila je i govorila:”Mama, mama, sanjala sam da sam postala velika zvezda, da se bavim muzikom”, a ona bi mi rekla:”Dete, idi spavaj”, ali… Što je babi milo, to joj se i snilo”, ispričala je Ceca.

Osim što se može pohvaliti glasom, jedan od glavnih Cecinih aduta je definitivno i izgled, sa kojim je dosta eksperimentisala u karijeri, pa smo je viđali u raznim izdanjima.

Tako je nedavno osvanula njena slika iz prošlosti koju bi pevačica verovatno rado obrisala, sa obzirom na priloženu modnu kombinaciju. Fotografija datira iz davne 1994. godine, i snimljena je na jednom od Cecinih brojnih nastupa.

Izvor: espreso.co.rs