Tema o kojoj Miroslav Ilić ćuti: Pevačev zakoniti sin Marko ne smiruje se ni u četrdesetim godinama

|

Ukoliko bi na internetu pokušali da pretražite pojam “sin Miroslava Ilića”, lako bi se mogli zbuniti, jer se za taj upit pojavljuju dva imena. Naime, pevač ima dva sina – zakoniti je Marko Ilić (44), a drugi je još uvek nepriznati Devin Antonović čija se majka Mirjana godinama trudi da dokaže da je Devin pevačev sin.

Dok je Devin uspešan lekar i uzoran građanin, zakoniti sin Miroslava Ilića, četrdesetčetvorogodišnji Marko samo mu je donosio negativnu reputaciju poslednjih godina. Naime, pre dve godine punio je novinske stupce neprimerenim ponašanjem i nesnosnom bukom koja je dopirala iz njegovog stana na Novom Beogradu zbog čega je tada intervenisla policija. Tada se navodilo da je lupao komšiji na vrata, a da je organima reda odbijao da se legitimiše.

Komšije pored njihovog doma u Višnjičkoj banji najbolje znaju o čemu se ovde radi, budući da je pre više od deset godina zabeleženo da je i njima pravio probleme, a popularni pevač svim silama pokušava da nekako obuzda temperament svog problematičnog sina.

Na fotografiji iz porodičnog albuma možete pogledati kako Marko Ilić izgleda. Pored njega, tu je i njegova sestra Marija koja je udata za političara Dragana Šutanovca.

Izvor: story.rs