Vikend horoskop za period od 4. do 6. marta: Vage u punom sjaju, Ribe prave finansijske planove

|

Ovan

Tokom cele radne nedelje pratio vas je “grč” u stomaku. Očekivali ste neki događaj koji će doneti velike promene u vašem životu. Opustite se, sve se dešava u svoje vreme. Vikend posvetite sebi.

Bik

Kraj je radne nedelje i vi sumirate utiske. Bilo je svega, uspešnih poslovnih sastanaka, ali i ljubavnih ponuda. Svakako jedna uzbudljiva nedelja je za vama. Za dane vikenda očekujte nastavak ljubavnih dešavanja.

Blizanci

Protekli dani doneli su vam stres kada je u pitanju vaša finansijska situacija. Dobro razmislite da li je pametno da ulazite u kredite i pozajmice.

Rak

Ljubavna situacija se polako smiruje. Radna nedelja je bila stresna, što se odrazilo na vaš emotivni život. Za vikend zagrlite svog partnera i uživajte u zajedničkim momentima.

Lav

Polako sumirate radnu nedelju i kada podvučete crtu vi ste zadovoljni. Opustili ste se u ljubavi, mislite da se ljubav podrazumeva. Nije tako. Za vikend posvetite se partneru.

Devica

Posvećenim radom i velikim zalaganjem sve poslovne obaveze ste savršeno uradili. Ispunjeni ste osećajem zadovoljstva i sreće koji se preliva na vikend. U tom duhu provedite zaslužene slobodne dane.

Vaga

Vi ste u punom sjaju. Energija, ljubav, posao sve je u savršenom redu. Međutim, u vama se budi vaš brat blizanac i skloni ste flertu ne radi prevare već radi ličnog zadovoljsta što može doneti ozbiljnu svađu sa partnerom za vikend!

Škorpija

Inticija vam je jako izražena i svesni ste da na poslu vlada loša atmosfera puna spletkarenja, ogovaranja i podmetanja nogu. Dane vikenda posvetite svojoj psihi i pošteno se odmorite i distancirajte od posla.

Strelac

Vaša energija je usmerena na putovanja i odmor. Sada o ničemu drugom ne razmišljate. Iskoristite vikend da obiđite turističke agencije i polako se pripremite za putovanje iz snova.

Jarac

Ljubavni susreti sa osobom iz prošlosti su obeležili proteklu nedelju. Previše misli, emocija i planova vam prolazi kroz glavu. Za dane vikenda polako saberite utiske i napravite plan za vaš ljubavni život.

Vodolija

Realizacija poslovnih ideja je savršeno prošla. Vi ste oduševljeni postignutim rezultatima i nastavljate sa radom i za vikend.

Ribe

Maštate o finansijskoj nezavisnosti. Osećate da je sada pravo vreme da krenete u nove pobede. I jeste tako, jer imate podršku zvezda u tome. Vikend je idealno vreme da napravite finasijski plan.

Izvor: magazin.novosti.rs