Dnevni horoskop za 2. mart 2022. Strelčevi, nemojte tražiti nemoguće

|

Ovan

Ljubav: Pokažite više razumevanja i nežnosti prema voljenoj osobi. Hvalisavost može da Vam stvori dodatnu neprijatnost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo. Zdravlje: Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Partner deluje prilično uznemireno, što remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Posao: Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Blizanci

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i Vašu motivaciju. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas opuštaju i relaksiraju.

Rak

Ljubav: Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Uzajamno poverenje je neophodno i deluje »lekovito«. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje »žrtva« sopstvenih zabluda. Posao: Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se dobro organizujete. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Devica

Ljubav: Partner ponekad ne razume sve Vaše ideje, potrebno je da se razjasnite oko zajedničkih nesporazuma. Posao: Privlače Vas veliki izazovi, u Vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite sa prosečnim rezultatima. Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

Vaga

Ljubav: Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Posao: Izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvek postoji zaobilazno rešenje. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Škorpija

Ljubav: Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Strelac

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Posao: Postoje različite okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Jarac

Ljubav: Prati Vas nesklad. Partneru nedostaje razumevanje ili dobra volja, a Vama upornost. Posao: Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da opterećujete partnera velikim zahtevima. Nedostaje Vam nota samokritičnosti ili osećaj umerenosti. Posao: Dok neko taktizira i smišlja različite planove, Vi deluje efikasno i uspešno sprovodite praktične odluke. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost, relaksirajte se.

Ribe

Ljubav: Neko Vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate »pokajanje« zbog susreta sa jednom osobom. Posao: Izbegavajte nove sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.