Ovo je Katrin, žena koja je kuvara Sašu Mišića ostavila sa troje dece, pa mu ih godinama kasnije oduzela

|

Saša Mišić, koji nam je u sećanju ostao upamćen kao “Paklei kuvar” danas je ponosni otac čak osmoro dece, od kojih je troje dobio iz prvog braka sa suprugom Katrin Mišić, sa kojom je imao buran razvod.

Naime, prva supruga Saše Mišića napustila ga je 2011. godine, ostavivši mu tada njihovo troje maloletne dece.

“Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje”, ispričao je tada Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja Danicu, Konstantina i Ekatarinu.

U to vreme Saša je verovao da će njegova supruga Katrin Mišić ipak shvatiti da je za njih i njihovu porodicu najbolje da se vrate zajedničkom životu. Ipak, njegove nade se nisu ispunile. Tri godine kasnije supruga Saše Mišića dobila je starateljstvo nad njihovom decom, nakon što ih je Saši oduzeo Centar za socijalni rad.

Na odluku Centra za socijalni rad, Saša je odgovorio protestom ispred “Vaznesenjske crkve”, kome se pridružilo nekoliko stotina građana. Ipak, kraj ove priče javnosti nikada nije obelodanjen.

U međuvremenu, Saša se povukao iz javnosti i sa ženom nepoznatom javnosti dobio je još petoro dece, a zatim se vratio na male ekrane i na televiziji “Balkan trip” ponovo ima svoju emisjiu “Turist ekspert”.

Izvor: story.rs