Nedeljni horoskop za period od 21. do 27. februara: Devica na prekretnici, Strelac upoznaje srodnu dušu

|

Ovan

Početkom nedelje bićete lepo raspoloženi i pozitivni, puni samopouzdanja i energije. U prethodnom periodu ste bili fokusirani samo na posao, a sada možete malo da predahnete i uživate u rezultatima rada. Ne ponašajte se arogantno prema partneru jer ćete stvoriti jaz među vama. Ova nedelja je idealana za rešavanje svih nesuglasica koje imate u vezi. Slobodni, vas u poslednjim danima nedelje očekuju sjajne vesti.

Bik

Biće manjih problema na poslu, ali zahvaljujući vašem neobičnom načinu razmišljanja, lako ćete naći rešenje. Dobro bi bilo da obratite više pažnje na štednju i smanjite količinu novca koju trošite na stvari koje vam nisu preko potrebne. Okružite se pozitivnim ljudima i potrudite se da više vremena provedete sa voljenom osobom koja vas podržava u svemu.

Blizanci

Vrlo ste efikasni na radnom mestu, brzo razmišljate, koncentrisani ste i sve vam ide od ruke. To će svi primetiti, a neće izostati i nagrade. Moguće je da ćete morati da donesete neku tešku odluku, pa se ne libite da potražite pomoć kolega. Krajem nedelje je moguća nervoza, ali gledajte da se ne iskalite na bliskim osobama koje nemaju veze sa onim što vas muči.

Rak

Osećate se usamljeno i čini vam se kao da su vam svi okrenuli leđa. Ustvari, samo tražite podršku na pogrešnom mestu – ljudi koji su uvek bili uz vas ni sada vas neće izneveriti. Dekoncentrisani ste, pa pazite da na poslu ne napravite neku grešku. Izbegavajte konflikte u vezi, nije pravo vreme za rasprave.

Lav

Osećate se sjajno, naročito na početku nedelje. Širite pozitivnu energiju na okolinu. Pomoć kolega biće vam dragocena u vezi sa donošenjem neke teške odluke. Imate sjajne ideje i to će se isplatiti. U porodici vlada harmonija, uživajte u dragocenim trenucima sa voljenima.

Devica

U toku ove nedelje moraćete da donesete odluku u vezi karijere. Odluka bi mogla sve da promeni. Ako niste sigurni šta je dobro za vas, posavetujte se sa prijateljima i porodicom. Krajem nedelje ćete se osećati malo usamljeno i želećete da budete sami sa sobom kako biste razmislili o svemu. Ukoliko ste slobodni, neka osoba iz prošlosti bi da obnovi kontakt sa vama.

Vaga

Ukoliko u toku nedelje iskrsne prilika za neko poslovno putovanje, iskoristite je, to će biti dobro za vas. Puni ste samopouzdanja, delujete promišljeno, što će vam pomoći da ove nedelje donesete neke važne i dobre odluke. Slobodnim pripadnicima znaka ove nedelje smeši se interesantan susret.

Škorpija

Dosadno vam je, a to bi moglo da vas dovede u probleme jer ćete raditi neke nepromišljene stvari samo da biste se zabavili. Zbog vaše arogancije su moguće nesuglasice sa kolegama, pripazite na ponašanje. U ljubavi nemate problema, partner vam pruža bezrezervnu podršku.

Strelac

Ove nedelje uživate u porodičnoj harmoniji, kao i u divnim trenucima sa voljenom osobom. Priredite partneru neko iznenađenje, znaće to da ceni. Uz pomoć prijatelja ili porodice mogli biste da započnete novi posao, koji ima izgleda da vam donese zaradu. Slobodni imaju velike šanse da ove nedelje upoznaju srodnu dušu.

Jarac

Sve gledate kroz pozitivnu stranu. Porodični odnosu su odlični što vam je najvažnije. Izvesna je prilika za neko poslovno putovanje, koje je možda prilika da proširite svoj posao ili napredujete. Izbegavajte nepotrebne rasprave sa partnerom, kontrolišite svoj ego.

Vodolija

Usredsređeni ste na posao i spremni na rizik, a to bi ove nedelje moglo da vam se isplati. Bilo bi dobro da nađete vremena i za opuštanje, uživanje sa porodicom i prijateljima, kako se ne biste opteretili obavezama. Čuvajte se u saobraćaju i izbegavajte neka duža putovanja.

Ribe

Niste zadovoljni situacijom na poslu, i ne znate kako to da promenite. Ove nedelje posao vam ne ide od ruke, pa je najbolje da radite samo ono što morate. Prijatelji i porodica su uz vas i dobro je da sa njima provedete više vremena jer će vam to popraviti raspoloženje.

Izvor: mondo.rs