Bivša supruga Niše Saveljića očajna: “Slava i pare su ga promenile – Grozno se osećam pre svega zbog dece”

|

Medijska prašina koja se podigla oko slučaja Petre Divac (24) i Niše Saveljića (51) i dalje se nije slegla. Petra Divac odlučila je da javno kaže da joj je nekadašnji fudbaler slao neprimerene poruke, te je medijima prosledila njihovu prepisku.

Tim povodom oglasila se Nišina bivša supruga Dijana Dika Saveljić. Dijana, sa kojom Niša ima sina Nikolasa i ćerku Silvanu, razveli su se, ali su sve do sad ostali u odličnim odnosima i svojoj deci su najveća podrška.

“Gde ima dima, ima i vatre. Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina. Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih. To se desilo i Niši. Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece. Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja”, rekla je Nišina bivša supruga.

Inače, Dijana živi i radi u Kotoru. Bavi se izradom unikatnog i ručno rađenog nakita od staklenih perli, poludragog kamena, cirkona, kože i drugih materijala. Nakit ove autorke predstavljen je na sedam humanitarnih revija, a izložba u Galeriji solidarnosti je njena treća samostalna izložba.

Izvor: hellomagazin.rs