Dnevni horoskop za 18. februar 2022: Vodolije, danas su vam planete posebno naklonjene

|

Ovan

Danas će se javiti odredjene sumnje na poslu – da li radite pravu stvar ili ne. Vaše raspoloženje je promenljivo što smeta vašoj voljenoj osobi. Nervozni ste.

Bik

Spremate se za rad na novom projektu. Uspešno ćete rešiti neki pravni problem i potpisaćete ugovor. Upoznaćete jednu osobu preko posla. Odmarajte se.

Blizanci

DOšlo je do promene radnog okruženja što zahteva dodatna prilagodjavanja. Od vas se očekuje proširenje liste dužnosti i odgovornosti. Trenutna ljubavna avantura vam prija. Postoji mogućnost da ta avantura preraste u vezu.

Rak

Rakovi, danas je pred vama jedna značajna odluka. Analizirajte situaciju, pa onda donesite odluku. Partner se ponaša jako negativno i to vam smeta. Problemi sa pritiskom.

Lav

Vaši sastanci su uspešno protekli. Ostavili ste dobar utisak. Bilo da je u pitanju stari problem između vas i partnera ili nešto što se tiče dece, situacija će zahtevati dogovor. Poteškoće sa disanjem.

Devica

U toku današnjeg dana mogu se desiti problemi na poslu. Očekuje vas ljubav na prvi pogled koja će obeležiti ovaj period. Nedostaje vam relaksacije. Više se odmarajte.

Vaga

Problemi na poslu i kritike šefova mogu podriti vaše samopouzdanje danas. Budite lukavi i potrudite se da ispravite grešku. Promenljivih ste raspoloženja, pa se to može odraziti i na vaš odnos s voljenom osobom. Veče vam donosi romantične trenutke s partnerom. Nervoza.

Škorpija

Poslovna situacija vam pada baš teško. To se odražava i na vaš odnos sa kolegama i nadredjenima. Očekuje vas jedna ljubavna avantura koja će biti tajna.

Strelac

MOrate biti oprezni na poslu, jer je naišao period kada se javljaju problemi i loša komunikacija sa nadredjenima.Na ljubavnom polju očekuje vas susret sa jednom osobom koja će izazvati čudna osećanja u vama. Vodite računa o zdravlju.

Jarac

Odluke koje ćete doneti danas odraziće se na dugoročnom planu i mogu vam doneti finansijski uspeh o kakvom ste ranije samo sanjali. Ako ste u vezi, u ovom periodu se nalazite pred bitnim odlukama.Bolovi u zglobovima.

Vodolija

Danas imate posebnu naklonost planeta. Pred vama je na rešavanje pravnih pitanja i potpisivanje značajnog ugovora. Očekuje vas produbljivanje odnosa s voljenom osobom i važan zajednički dogovor o nekom putovanju. Više se odmarajte.

Ribe

Danas vas čeka vrlo bitan poslovni dogovor, kao i proširenje saradnje sa inostranstvom. Problem vam mogu predstavljati samo prekratki rokovi. Na ljubavnom planu može doći do lepih i veoma uzbudljivih događaja s partnerom. Očekuje vas prijatno iznenađenje od voljene osobe.

Izvor: stil.kurir.rs