“Žena ponekad treba da zaćuti”: Ovako je Danica Ristovski pričala o svom braku

|

Juče je domaću javnost iznenadila vest da se dramski umetnici Lazar i Danica Ristovski razvode posle 42 godine. Bračni par Ristovski, koji ima dvojicu sinovam Petra i Jovana, odlučio je da stavi tačku na svoj zajednički život. Glumica je svojevremeno podelila svoje stavove o tome kako treba da izgleda bračna zajednica.

Kako je Danica jednom ispričala, ona nema recept za dug i srećan brak, već da svoje zadovoljstvo u braku duguje uzajamnom poštovanju.

“Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav. Dogovaram se sa suprugom, sinovima i snahom o svemu. Uvek u dogovoru sa porodicom planiram letovanje u kojem ćemo svi uživati i jedni drugima pružiti radost pre svega”, pričala je tada glumica.

Ipak, Danica je retko pričala o svom braku, a jednom prilikom je otkrila svoj stav da ne treba uvek sve reći po svaku cenu.

“Ako je u pitanju mudrost, žena ponekad treba da zaćuti, ali ne zato što mora. Mislim u pozitivnom smislu, ne samo u negativnom. Nekada treba i prećutati da bi se nešto još bolje rodilo”, rekla je Danica pre nekog vremena.

Izvor: glossy.espreso.co.rs