Vikend horoskop za period od 11. do 13. februara: Bikovi, vikend posvetite partneru

|

Ovan

Zadovoljni ste poslovnim rezultatima koje ste postigli u tokom radne nedelje. Tenzije na poslu su se stišale, pa samim tim vi rasterećenije radite. Slobodni Ovnovi za vikend mogu da dožive ljubav na prvi pogled.

Bik

Planove i ciljeve ste lepo prezentovali ove nedelje. Na prvom mestu ste zadovoljni sobom što je vama najvažnije. Vikend je namenjen za ljubavne odnose – posvetite se partneru.

Blizanci

Veliki broj planeta u polju komunikacije vas podstiče i daje vam motivaciju za poslovnu komunikaciju. Iskoristite ove aspekte do kraja nedelje. Imaćete sjajnu komunikaciju sa partnerom tokom vikenda.

Rak

Radnu nedelju ste pametno iskoristili, a akcenat je bio na ljubavnim odnosima. Uspeli ste stabilizujete vaš odnos kao i odnos sa partnerom. Vikend iskoristite da se mentalno opustite, jer vas očekuje naporna radna nedelja.

Lav

U toku radne nedelje pritisci na poslu popustili i samim tim vi ste posvećeni sebi, partneru, porodici i prijateljima. Lepa i pozitivna energija kruži tako će biti i za vikend.

Devica

Radna nedelja može da donese rasprave, svađe ali i ogovaranja na poslu. Imate podršku planeta za dobru komunikaciju. To vas je iscrpelo, pa dane vikenda posvetite sebi i svojoj duši. Napunite se pozitivnom energijom.

Vaga

Kao i prošla nedelja i ova će biti u znaku posla i nizanja uspeha. Razgovori i sastanci sa strancima se nastavljaju čak i tokom vikenda. Vama to ne smeta jer gledate unapred i znate da vam to donosi uspeh.

Škorpija

Vikend iskoristite da napravite kratak predah od svega što vas je zadesilo u toku radne nedelje. Slobodne dane namenite isključivo samo sebi. Radite samo ono što vam prija i stvari koje mogu potpuno da vas opuste.

Strelac

Emotivni sukobi su dostigli vrhunac u ovoj nedelji. To se odražava i na dane vikenda. Stanite i razmislite da li vredi ulagati u nešto što nema perspektivu.

Jarac

Promene koje ste uveli u posao daju vidljive rezultate. Rasterećeni ste i sa lakoćom završavate poverene vam radne zadatke. Za vikend se pripremite za iznenađenje koje vam sprema partner.

Vodolija

Uživate u svakom trenutku, kako na poslu tako i na emotivnom planu. Posle dužeg vremena imate utisak kako stvari same od sebe dolaze na svoje mesto. Dane vikenda posvetite samo ljudima po vašem izboru.

Ribe

Slobodne pripadnici znaka mogu ući u odnos sa osobom koja je zauzeta. Zauzetima sledi romantičan vikend. Pritisak i rokovi na poslu se nastavljaju tako da maksimalno iskoristite ljubavni vikend i pokušajte da ne mislite o poslu.

Izvor: magazin.novosti.rs