Penzionisani general Božidar Delić biće nosilac liste NADA na parlamentarnim izborima

|

Na konferenciji za novinare članova koalicije NADA, rečeno je da će general Božidar Delić biti nosilac njihove liste na parlamentarnim izborima. Umesto najavljenog predsedničkog kandidata te koalicije Miloša Jovanovića, koji je pročitano je njegovo pismo, u kome postavlja Delića za nosioca liste i naglašava da se radi o čoveku koji predstavlja “više od običnog vojnika i oficira”, jer je “jedan od najvećih, ako ne i najveći srpski ratnik”.

Penzionisani general Delić je izjavio da je kandidaturu prihvatio iz razloga što NADA obuhvata ljude sa kojima je godinama i decenijama unazad kao vojnik činio ono što je Srbija tražila.

Osim ljubavi prema Srbiji, zajedničko im je i to što imaju iste stavove o politici, ekonomiji i tome kako zemlja treba da izgleda u budućnosti.

“Rešio sam da sve svoje intelektualne i fizičke mogućnosti dam u koaliciju NADA, sa verom da ćemo postići rezultat koji će uticati da Srbija u budućnosti krene pravcem kojim treba da krene”, poručio je Delić.

Vojislav Mihailović, lider Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) rekao je da koaliciju NADA i Delića spaja patriotizam i ljubav prema Srbiji, a njegovim stavljanjem na čelo liste dokazan je i kakav je odnos te koalicije prema Kosovu.

“Ovo je koalicija koja daje nadu da ćemo da dobijemo dovoljno glasova da promenimo tok događanja u Srbiji nabolje”, zaključio je Mihailović.

Izvor: rs.n1info.com