Raskinuli Ceca i Bogdan: Više nismo u vezi ali bićemo prijatelji – Poznat i razlog raskida

|

Sredinom januara prošle godine u javnost je izašla vest da su pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi. Veza je započela nešto ranije, ali je obelodanjena nakon izvesnog vremena.

Par je mnogo vremena provodio zajedno, a određene momente su prikazivali na društvenim mrežama. Stekao se utisak da su u skladnoj vezi. To je bio razlog više da nas je iznenadila informacija da je na ovu vezu stavljena tačka, što smo saznali od izvora bliskom ovom paru, a kasnije i od samih aktera koji nisu želeli da daju izjave i pričaju bilo šta konkretnije na ovu temu.

Ono u čemu su jednoglasni bili jeste – više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života. Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan ipak nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih. Ni u jednom detalju nema prostora za senzacionalizmom jer niti je raskid bio buran niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Ceca i Bogdan se međusobno prate na društvenim mrežama, kao i Srejović sa članovima njene porodice. Bilo kako bilo, na svakome od njih ostaje da svoju novu ljubavnu srecu pronađu negde drugde.

Izvor: mondo.rs